Hemstädning och flyttstädning

Pärleporten i Åkersberga AB

Hemstädning och flyttstädning

Här hos oss på Pärleporten i Åkersberga AB hjälper vi gärna dig som behöver hjälp med någonting som rör endera hemstädning eller flyttstädning i och omkring Åkersberga. Tänk att kunna slippa att städa och att i stället ägna sig åt det som man tycker är mera givande. Det vore väl skönt? Våra medarbetare är verkligen duktiga. De har arbetat inom städbranschen i flera år. De har tack vare detta blivit allt duktigare, vilket märks på deras effektivitet. Vårt företag, Pärleporten i Åkersberga AB, har även tjänster inom flyttstädning. När man flyttar till en ny adress, så kan det vara skönt att slippa att städa den gamla bostaden. Själva flytten är nog så ansträngande. Våra kunniga städare hjälper så gärna dig som vill ha vår hjälp med detta.

Miljövänlig städning!

När det kommer till våra arbetsredskap och våra arbetsmetoder, så försöker vi verkligen att belasta miljön så litet som det bara går. Vi tycker att det är viktigt att vara mån om naturens resurser med mera. Vi hoppas att detta synsätt även tilltalar dig som kund. Om du vill veta mera om vilka miljövänliga arbetsredskap med mera som vi använder, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Nu hoppas vi att du vill anlita oss för din hemstädning eller för flyttstädning, då du skall flytta till en ny bostad. Våra medarbetare ser verkligen fram emot möjligheten att kunna hjälpa dig med det som du vill ha hjälp med.